Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024

Τεχνολογικός εξοπλισμός, προσφορά στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης από τον Παναγιώτη Κόνσουλα

Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω κορονοϊού ο Παναγιώτης Κόνσουλας τήρησε τον λόγο που είχε δώσει ως Υποψήφιος Βουλευτής στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου του 2019 και επέστρεψε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε ο κος Κόνσουλας έκανε το αυτονόητο για τα 45 παιδιά που φιλοξενούνται στα 8 αυτόνομα σπίτια των δομών.
Προχώρησε σε προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού ο οποίος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για το διαδικτυακό μάθημα των παιδιών σε συνθήκες καραντίνας.
ο κος Επαμεινώνδας Λοράνδος την ημέρα της παραλαβής  του τεχνολογικού εξοπλισμού προσφορά του κο Παναγιώτη Κόνσουλα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.
Με την βοήθεια της τεχνολογίας, συστημάτων WiFi, ακουστικών με μικρόφωνα και smart phones για τις «μητέρες» φροντίδας των παιδιών για την εξ´αποστάσεως επικοινωνία τους, θα υποστηριχθεί υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες το εκπαιδευτικό έργο για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε κάθε σπίτι!
Οι ανάγκες των Δομών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης είναι τεράστιες ειδικά αυτό τον καιρό,  ακόμη και για βασικά είδη τροφίμων όπως μας ενημερώνει ο διευθυντής της δομής κος Επαμεινώνδας Λοράνδος με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στο τηλ. 210-8970748.
Συγχαρητήρια στο κο Παναγιώτη Κόνσουλα για την πραγματικά πολύτιμη κοινωνική προσφορά του αλλά και τη σημαντική του πολιτική δράση από τη θέση του Αναπλ. Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη .
Ευχής έργο είναι να ακολουθήσουν και άλλοι την πρωτοβουλία αυτή.

notosvoice Απρίλιος2020

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …