Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

30 εργαζόμενοι της MSD καθάρισαν την παραλία Αλίμου

Ξεχωριστή θέση στους καρδιές των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρίας MSD έχουν το πνεύμα και τις δράσεις της εθελοντισμού και υλοποιούνται στο πλαίσιο της ευρύτερης εταιρείας για την Ελλάδα: «Η δέσμευση της κοινωνίας να κάνει τη διαφορά για μια καλύτερη ζωή».

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, οι συνεργάτες της MSD καθαρίζουν την παραλία του Αλιμου σε προσπάθεια στήριξης της τοπικής κοινότητας αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Η ενέργεια αποτέλεσε το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ομάδας Εθελοντισμού και του Τομέα Ογκολογίας της MSD.

Οι εθελοντές της MSD καθαρίζουν την παραλία και μέσα σε σχεδόν τρεις ώρες παρέδωσαν στους εκπροσώπους του Δήμου τρεις μεγάλες σακούλες με απορρίμματα. Ο μεγαλύτερος όγκος απορριμμάτων ήταν απολιπαντικά και πλαστικά καλαμάκια, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για τόνωση της περιβαλλοντικής συνείδησης του ευρύτερου κοινού. Η προσπάθεια της MSD για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων υλοποίησης του δήμου Αλίμου με στόχο την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της δράσης, η Αντιδήμαρχος Αλήμου, η κυρία Μαίρη Ανανιάδου, απονέμεται σε όλους τους ομολόγους τιμητική μετάφραση και ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους. Οι άνθρωποι της MSD υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την ενεργό συνεργασία με το Δήμο Αλιμου με σκοπό να συνδράμουν και σε άλλες μελλοντικές δράσεις.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …