Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Αρχική / Στα Νότια / Βύρωνας / Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στο Δήμο Βύρωνα

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στο Δήμο Βύρωνα

Το ΕΚΠΑ Αθήνας του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βύρωνα αναπτύσσουν κοινές δράσεις με σκοπό την πληρέστερη υποστήριξη και την ενδυνάμωση ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας θα πραγματοποιηθούν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στο Δήμο Βύρωνα. Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται από εργασιακούς συμβούλους του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ΕΚΠΑ Αθήνας). Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο χώρος υλοποίησης των εργαστηρίων είναι η αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν, διά ζώσης στον 2ο όροφό της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας ( Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των εργαστηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διοργάνωσης:
Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα
Ζαχαριάδου Κατερίνα
Τηλ. 210 7624403, 210 7660202
Email polydynamo@dimosbyrona.gr
Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περισσότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΠΑΠ-Αττική)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

Δείτε ακόμα

Παναγιώτης Κόνσουλας, ο νέος αν.Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας είναι ο νέος αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *