Πέμπτη , 6 Αυγούστου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη / Παναγιώτης Κόνσουλας, ο νέος αν.Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής

Παναγιώτης Κόνσουλας, ο νέος αν.Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας είναι ο νέος αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής. Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Δημόσια Διοίκηση & Δημόσια Πολιτική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία έχοντας σπουδάσει «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Ο Παναγιώτης Κόνσουλας έμπειρο στέλεχος προερχόμενο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού υπήρξε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα ως υποψήφιος Δήμαρχος (2006-2014) αλλά και υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική το 2019. Aξίζει να θυμηθούμε ότι είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση εκλογής του θα πρόσφερε ολόκληρη την μηνιαία βουλευτική του αποζημίωση στα «Παιδικά Χωριά SOS».
Συνδυάζοντας ένα φάσμα γνώσεων και εμπειρίας  ο Παναγιώτης Κόνοσουλας ανήκει στα στελέχη που σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμος στην νέα πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε ακόμα

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις

Παρατείνεται έως 31 Αυγούστου το όριο των 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *