Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

“Το φιλί του Ιούδα” έτσι αποκάλεσαν το στιγμιότυπο από την αρένα

Κατά τη διάρκεια αγώνα ταυρομαχιών στην Ισπανία ταύρος κατέληξε πληγωμένος, βασανισμένος, χωρίς δύναμη για άλλα χτυπήματα, είδε τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε από μικρό ζώο στην άκρη της αρένας και απελπισμένα έτρεξε προς το μέρος του για βοήθεια. Ο άνθρωπος που φρόντιζε από μικρό το ζώο αντί βοήθειας του έδωσε το φιλί της προδοσίας, όπως ανέφεραν ως τίτλο της είδησης που δημιούργησε η συγκεκριμένη φωτογραφία οι ισπανικές εφημερίδες.

Το ανθρώπινο κοινό της αρένας ενώ είχε την ευκαιρία να ζητήσει χάρη από τον Πρόεδρο, για τη ζωή του ταύρου, δεν εντυπωσιάστηκε από αυτό το συγκινητικό περιστατικό, όπου ένα πλάσμα εκδήλωσε τέτοιο τρυφερό συναισθηματισμό μέσα στο μαρτύριο του προς το άνθρωπο που τον μεγάλωσε και στη συνέχεια τον πούλησε για ταυρομαχίες και παρέμεινε και ο ίδιος στην αρένα να παρακολουθεί το ζώο να αγωνίζεται μαρτυρικά για τη ζωή του χωρίς να συγκινηθεί ακόμα και όταν το ζώο που μεγάλωσε από μωρό μοσχαράκι τον πλησίασε για βοήθεια.

Προφανώς και δεν υπάρχει μεγαλύτερο τέρας από τον άνθρωπο. Κανένα ζώο δεν είναι τόσο διεφθαρμένο, άπληστο και σκληρό όπως εμείς.

Δείτε ακόμα

Η “αμερικανική δημοκρατία υπό πολιορκία”: ο Τραμπ κατηγορούμενος στον διεθνή Τύπο

“Η δημοκρατία υπό πολιορκία”, “το πραξικόπημα της τρέλας”, “ο Τραμπ βάζει φωτιά στην Ουάσινγκτον”: το …