Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Πρώτη εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ με 0-1 από τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα υπέστη ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο 15ο λεπτό, με τον Semedo να σουτάρει και τoν Zivkovic να μην προλαβαίνει να συγκρατήσει τη μπάλα. Στην επαναφορά ο Figueiredo δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, με τον πρώτο βοηθό να έχει υψώσει τη σημαία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Nabi “δοκίμασε” τον Zivkovic, με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ αμέσως μετά το κόρνερ πάλι ο Nabi επιχείρησε ένα σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 26’ ο El Kadouri με κεφαλιά επιχείρησε να νικήσει τον Σωτηρίου, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό με τον Misic να κάνει το πλασέ και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σωτηρίου, αφού πρώτα κόντραρε στο δοκάρι.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ να φέρουν το ματς στα ίσια, το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής (82’ Στάικος), Neira, Nabi (73’ Μάνος), Semedo, Figueiredo, Τσιλιανίδης

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …