Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Ο Α.Κονδύλης βράβευσε τον νέο πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ “ΑΛΦΑ” μετά από αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου

Ένας ιδιαίτερος φιλανθρωπικός αγώνας, διεξήχθη την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου.

Ο αγώνας ήταν μεταξύ των εφηβικών ομάδων του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Περιστερίου και σκοπός του ήταν να στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου.

Πριν από τον αγώνα, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τα παιδιά του Αλίμου σε μία αναμέτρηση με μικρούς μπασκετμπολίστες από μικτές ομάδες 2005 και 2006, των συλλόγων των Τραχώνων και της Άλφα, ενώ τα κορίτσια της Ντέπυ Τζελέπη από τον Θουκυδίδειο Γυμναστικό Σύλλογο, χόρεψαν και μάγεψαν για άλλη μία φορά το κοινό.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, τίμησε με  πλακέτες, λαμπερά ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ, όπως: τον Κώστα Τσαρτσαρή, (παλαίμαχο του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, Πρωταθλητή Ευρώπης και Δευτεραθλητή κόσμου με την Εθνική Ανδρών), τον Δημήτρη Παπανικολάου (Χρυσό Έφηβο το 1995 με την Εθνική Ομάδα Εφήβων), τον Παντελή Διαμαντόπουλο (κορυφαίο αθλητικό μπασκετόφιλο δημοσιογράφο), τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελο Λυμπερόπουλο, τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο, καθώς επίσης τον νέο πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ “ΑΛΦΑ” επιχειρηματία, Στέλιο Πετρόλια, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για την ομάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το νέο  προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ “ΑΛΦΑ”, Μπάμπης Σκουζής head coach, Γιώργος Παππάς Coach, Στέφανος  Αγιόπουλος μέλος του νέου  Δ.Σ και ο Νίκος Καλύβας υπεύθυνος επικοινωνίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν, εκτός από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη,Αντιδήμαρχοι, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Νίκος Αλβανός και πολλοί φίλαθλοι.

H είσοδος ήταν ελεύθερη και όσοι ήθελαν προσέφεραν τρόφιμα, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλίμου.

Πηγή: alimosonline.gr

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …