Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

H γιορτή θα ξεκινήσει από τις 15:00 με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά.

«Και αυτά τα Χριστούγεννα, το Παλαιό Φάληρο θα λάμψει. Καλούμε τους Δημότες μας να έρθουν στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου για να ζήσουν από κοντά την πρώτη λαμπερή γιορτή του φετινού χριστουγεννιάτικου Παλαιού Φαλήρου» λέει ο Δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνει από τα μουσικά live στο κέντρο της πόλης και τις εκδηλώσεις στους δρόμους και τις πλατείες μέχρι τις δημιουργικές δράσεις για παιδιά, τις γιορτινές παραστάσεις και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα για όλους.

Η φωταγώγηση του «Δέντρου της Αγάπης», σηματοδοτεί όμως, όπως κάθε χρόνο, και την έναρξη της δράσης προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν , θα μπορούν να επισκέπτονται το «Δέντρο της Αγάπης» καθημερινά από τις 4 έως τις 11 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-14:00 & 16:00-20:00 και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στολίζοντας το ταυτόχρονα, με την αγάπη τους και τις ευχές τους.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …