Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ στη Λάρισα

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με γκολ των Semedo και Τσιλιανίδη, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Semedo μόλις στο 3ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής «κρέμασε» τον Kristinsson και άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας μας.

Ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και τρίτο γκολ στο 10’, με την κεφαλιά του Κουτρουμπή να περνά ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 14’ με τον Μόρα, να πλασάρει εύστοχα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Kace. Στο 35’ ο Warda, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Whalley, γκολ το οποίο ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Το ίδιο συνέβη και στο 41’, με τον Nunic να σκοράρει από θέση οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ έχασε δυο ακόμα ευκαιρίες με το Nabi στο 50’ και τον Τσιλιανίδη στο 52’, όμως και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 68’ ο Milosavljevic σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Whalley για το 2-2, ενώ στο 78’ ο Duada διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ΑΕΛ.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Whalley, Μαρινάκης, Κοροβέσης (79’ Μάνος), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Sakor (75’ Στάικος), Νάστος, Semedo, Nabi, Τσιλιανίδης, Figueiredo

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …