Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

ΒΟΜΒΑ: Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος στα Νότια Προάστια στο σκαμνί για Απάτη!

Τελικά η είδηση δεν ήταν Fake News, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν. Ισχύει και μάλιστα μόνο το notosvoice.gr έχει όλα τα στοιχεία (δικαστικά έγγραφα) στα χέρια του, που αποδεικνύουν πως το στέλεχος της αντιπολίτευσης διώκεται για τα αδικήματα της Πλαστογραφίας  μετά χρήσεως και Απάτης επί δικαστηρίου με πρόκληση ζημίας.

Δημοσιοποιούμε σήμερα, αποκλειστικά, το πινάκιο του δικαστηρίου στο οποίο αναγράφεται το όνομα του αετονύχη μεγαλοστελέχους τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στα Νότια Προάστια της Αθήνας, καθώς επίσης και το αδίκημα για το οποίο διώκεται ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης.

(Πλαστογραφία σε χρήση – Απάτη στο δικαστήριο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ΑΡΘΡ.13Γ,216 ΠΑΡ 1 ΚΑΙ 386 ΠΑΡ. 1Β-Α ΠΚ)

Ο ίδιος βέβαια αρνείται τις κατηγορίες και διαρέει σε γνωστούς και φίλους, πως η υπόθεση αυτή “έχει κλείσει”, όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται.

Ο πολιτικός, που δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία μεγάλου δήμου του παραλιακού μετώπου, κατάφερε με μεθόδους που θυμίζουν καμόρα, να αποσπάσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από κληρονομιά την οποία με παράνομο τρόπο προσπάθησε να οικειοποιηθεί.

Το μεγαλοστέλεχος της αντιπολίτευσης συγκεκριμένου δήμου, προσπαθούσε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό το… κατόρθωμά του, ωστόσο το έγγραφο από το πινάκιο του διακαστηρίου που φέρει ημερομηνία δικασιμου 12-11-2018, του Ι’ Τριμελές, τον διαψεύδει κατηγορηματικά!

Δυστυχώς με αυτά τα στελέχη η Νέα Δημοκρατία θέλει να διοικήσει τον τόπο.

Να τους χαίρεστε κ.Μητσοτάκη…

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …