Τετάρτη , 24 Ιουλίου 2024

Το Twitter απαντά στον Τσίπρα για το… «δεν έχω κλούβες των ΜΑΤ έξω από το γραφείο και το σπίτι μου» (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες με κλούβες των ΜΑΤ σε μορφή… πολυκατοικίας να φράζουν τον δρόμο που βρίσκεται η κατοικία του πρωθυπουργού στην Κυψέλη, δεκάδες σχόλια και ο χαρακτηρισμός «ψεύτης», συνθέτουν το σκηνικό… χαμού που προκλήθηκε στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο Twitter μετά αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή, ότι «εγώ δεν έχω κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι μου».

Δεκάδες πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το «ψέμα», όπως αναφέρουν του πρωθυπουργού στη Βουλή, αμφισβητώντας την απουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Πολλοί αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε… απόσταση από την πραγματικότητα, ενώ τα ειρωνικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, καταλήγοντας όλα στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις του απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλοι πολίτες καταφεύγουν ακόμη και σε διαλόγους με πρωταγωνιστές τον Τσίπρα και τους συνεργάτες του, όπως τον Νίκο Παππά, ενώ κάποιοι συστήνουν στον πρωθυπουργό να επισκεφθεί… οφθαλμίατρο, ενώ από το… μενού δεν λείπουν ούτε οι μαντινάδες!

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις και σχόλια των πολιτών στο Twitter:

Δείτε ακόμα

Βουλή: Τίθεται σήμερα προς επεξεργασία το νομοσχέδιο για τον 5ο τραπεζικό πυλώνα

Τίθεται προς επεξεργασία σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου …