Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θλάση ο Χριστοδουλόπουλος, επιστρέφει το 2019 – Νέο πρόβλημα για Μαρτίνς

Πολύ άσχημα ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, αναμένεται να επιστρέψει στην δράση από το νέο έτος!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου 4 εβδομάδες!

Ο τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου είναι το… απόλυτο σοκ για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς με δεδομένο ότι απουσιάζει με πρόβλημα τραυματισμού ο Χασάν, ο Γκερέρο δεν είναι ακόμα στο 100% και ο Μάνος δεν υπολογίζεται για βασικός, ο Έλληνας άσος θα ήταν η βασική λύση για την κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Έτσι λοιπόν, ο Μάνος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να ξεκινήσει βασικός κόντρα στους Περιστεριώτες, ενώ για το ματς με την Μπέτις την Πέμπτη, η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη, καθώς ο Έλληνας φορ δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …