Παρασκευή , 12 Ιουλίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Άγνωστος εκσπερματώνει πάνω σε κοπέλες σε στάσεις λεωφορείων – Κινητοποίηση στην φοιτητική κοινότητα!

Τρόμος στην Πανεπιστημιούπολη! Άγνωστος παρακολουθεί φοιτήτριες – Τί καταγγέλλει φοιτήτρια στα «Φοιτητικά Νέα» Καταγγελίες Φοιτητών: Φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Αθήνα καταγγέλλουν ότι άτομο αγνώστων στοιχείων παρακολουθεί εκσπερματώνει πάνω σε κοπέλες σε στάσεις λεωφορείων.

«Να ενημερώσω πως στο άλσος Ιλισίων και συγκεκριμένα λίγο μετά τη στάση λεωφορείων που βρίσκεται απέναντι από τις φοιτητικές εστίες της Ούλωφ Πάλμε κυκλοφορεί άτομο αγνώστων στοιχείων που εκσπερματώνει στην κυριολεξία πάνω σε κοπέλες. Παρακαλώ να αποφεύγετε τον συγκεκριμένο δρόμο, ειδικά το βράδυ. Το Σάββατο 13/10, ώρα 11 παρά το βράδυ συνέβη αντίστοιχο περιστατικό…»

Αυτό καταγγέλλει με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλώντας στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr η φοιτήτρια αναφέρει:

«Εγώ ενημέρωσα την αστυνομία την επόμενη μέρα από το συμβάν, μου είπαν πως έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες και αναφορές για παρόμοια περιστατικά και πως τον ψάχνουν».

«Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο κάθε φορά ή είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν. Έκανα την ανάρτηση στο Facebook προς ενημέρωση ώστε να αποφεύγεται το συγκεκριμένο σημείο, διότι μαθαίνω πως έχει συμβεί πολλές φορές και εμπράκτως η αστυνομία από την πλευρά της δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό».

Μετά το τελευταίο περιστατικό που συνέβει το Σάββατο 13/10, μια άλλη φοιτήτρια καταγγέλλει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr πως τον περασμένο Ιούλιο έπεσε θύμα δύο φορές στο ίδιο σημείο, το βράδυ, απέναντι από τις φοιτητικές εστίες της Ούλωφ Πάλμε (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) από το ίδιο άτομο. Η ίδια αναφέρει:

«Το άτομο αυτό με τις ανώμαλες διαθέσεις κρύβεται πίσω από θάμνους κοντά στη στάση απέναντι από τις φοιτητικές εστίες. Όταν πήγα να ψάξω πίσω από τους θάμνους άκουσα σύρσιμο σαν κάποιος να έφευγε αλλά ήμουν μόνη και ήταν σκοτάδι».

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr επικοινώνησαν με το Τμήμα Ασφάλειας Καισαριανής (ΕΛ.ΑΣ.) όπου μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω και μας τόνισε πως έχει συσταθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε ακόμα

Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Γλυφάδα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (12/7), στη συμβολή των οδών …