Σάββατο , 18 Μαΐου 2024

Πατούλης: Δεν κάνω κόμμα – Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

«Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» διαψεύδει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σημερινά δημοσιεύματα στα οποία «ψευδώς» αναφέρεται ότι είναι στις προθέσεις του η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, στις αρχές του 2019.

Κατά τον κ. Πατούλη, «είναι μάλιστα τόσο ευφάνταστο το συγκεκριμένο «σενάριο», που φτάνει στο σημείο να αναφέρει ακόμη και το υποτιθέμενο όνομα αυτού του δήθεν νέου κόμματος».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ξεκαθαρίζει «για μια ακόμη φορά» ότι θα δώσει «τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα» από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. «Από κει που μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος στους πολίτες και στην πατρίδα μου».

Όπως δηλώνει, τον προσεχή Μάιο θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Αθήνα, «υπηρετώντας το μοντέλο της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης, το οποίο σήμερα ασκείται στρεβλά, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του θεσμού, της χώρας και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη, «όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια πρέπει να μην ξεχνούν ότι έχω υπηρετήσει πάνω από 25 χρόνια τον αυτοδιοικητικό θεσμό. Το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε τομέα, είναι αναγνωρισμένο από τους πολίτες.

Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από την Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της πατρίδας μας.

Είναι προφανές ότι το σενάριο περί δημιουργίας κόμματος από πλευράς μου εκφράζει τις απόψεις όσων το διακινούν, αλλά δεν με αντιπροσωπεύει.

Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος» καταλήγει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …