Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας

Ξεκίνησαν από την πλατεία Δαβάκη, όπου για άλλη μία χρονιά στήθηκε το χωριό του Αη – Βασίλη, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας με το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών.
Στην εκδήλωση ακούσαμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με την «βοήθεια» των μικρών φίλων που παραβρέθηκαν, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έδωσε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα ξεκινάμε συμβολικά και ουσιαστικά την μεγάλη μας γιορτή, την γιορτή της Καλλιθέας, την γιορτή των Χριστουγέννων.
Σας περιμένουμε, σε όλες τις γειτονιές της πόλης και εδώ στο κέντρο, να χαρούμε αυτές τις τόσο όμορφες και ξεχωριστές ημέρες με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
Και να μην ξεχνάμε: Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη. Αγάπη για τα κοντινά μας πρόσωπα αλλά και αγάπη για όλους. Ιδιαίτερα αυτούς που την έχουν ανάγκη πιο πολύ! Χρόνια πολλά σε όλους!»
Μετά το άναμμα του δένδρου ακολούθησε συναυλία με την πολύ δημοφιλή τραγουδίστρια και “performer” Κατερίνα Στικούδη.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, συνεχίζονται σε όλη την Καλλιθέα μέχρι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, με πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Δείτε ακόμα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Φιλοζωϊκού Σωματείου Δήμου Καλλιθέας

Το Φιλοζωϊκό Σωματείο του Δήμου Καλλιθέας σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί