Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024

Η αντιπολίτευση στον δήμο Αλίμου καταγγέλλει τον Κονδύλη για αδιαφανή προμήθεια έργου τέχνης

Ο κ. Κονδύλης έως τώρα μας έχει συνηθίσει σε απαντήσεις που δεν απαντούν στην ουσία της ερώτησης! Επίσης, συχνά, όταν θέλει να αποσιωπήσει πλήρως ένα μη αρεστό θέμα, δεν απαντά καθόλου, σα να μη ρώτησε ποτέ κανένας τίποτε.
Όμως, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (5/12/2018) ο δήμαρχος ξεπέρασε τον εαυτό του! Ρωτήσαμε για το νέο άγαλμα στο Άνω Καλαμάκι: ποιο είναι το έργο, ποιος το επέλεξε και με ποια διαδικασία, ποιο είναι το κόστος, αν είναι δωρεά -τα συνήθη για μία δημόσια προμήθεια.
Λάβαμε την απάντηση ότι δεν μπορούμε να ρωτούμε στο δημοτικό συμβούλιο πώς προμηθεύεται ο Δήμος ένα έργο τέχνης ή χαρτί φωτοτυπικού ή ένα μηχάνημα! Όλα μαζί το ίδιο είναι για τον δήμαρχο: το έργο τέχνης -με συγκεκριμένη αισθητική- και το χαρτί φωτοτυπικού -το πλέον αναλώσιμο! Ο δήμαρχος, ως συνήθως, επέλεξε να μην τοποθετηθεί δημόσια πάνω σε μία ακόμα , πάνω σε έναν ακόμα άγνωστο σχεδιασμό του!
Μας παρέπεμψε και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ψάξαμε ξανά κι εμείς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ψάξαμε και ξαναψάξαμε μα τίποτε! Και πώς να βρούμε, αφού τίποτε δεν υπήρχε ανηρτημένο; Όλες οι ενέργειες για την αγορά του νέου αποκτήματος του δήμου μας έγιναν την επόμενη μέρα, στις 6/12/18 : και η Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης ΕΔΩ και η υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού ΕΔΩ. Η ανάρτησή των σχετικών εγγράφων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγινε αργά το μεσημέρι . 

Ο δήμαρχος, δηλαδή, μας διαβεβαίωσε για πράξη ανυπόστατη!
Άραγε, θα αναρτούσε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα έγγραφα αν δεν γινόταν η δική μας ερώτηση;

 


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο με την ερώτηση της κ.Μπελιά και την απάντηση του Δήμαρχου.

Δείτε την ώρα ανάρτησης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ : 15:35:18

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Άνω – Κάτω στο Καλαμάκι

Δείτε ακόμα

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η κυβέρνηση προωθεί μια σημαντική ανατροπή στο οικογενειακό δίκαιο, προβάλλοντας ως αιτιολογική βάση μεταξύ άλλων …