Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Άλιμος: ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και, παρά τις δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Για να αντεπεξέλθει όμως στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα, χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ, ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να λάβει μέρος σε αυτή την προσπάθεια και παράλληλα να διεκδικήσει τα δώρα που διέθεσαν στον Οργανισμό, εντελώς δωρεάν, μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και άλλα δώρα μπορεί να γίνουν δικά σας με μόλις 2€.

Μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσετε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για περισσότερες πληροφορίες και σημεία διάθεσης στο 11040. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00.

Χαρίστε χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε ακόμα

Δήμος Αλίμου: Δωρεάν αξιολογήσεις δυσκολιών στα παιδιά

Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων, προσφέρει σε όλα τα παιδιά του …