Πέμπτη , 8 Ιουνίου 2023

Γερουλάνος για δήμαρχος στην Αθήνα;

Τον πρώην υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο φαίνεται πως βολιδοσκοπούν στη Χαριλάου Τρικούπη για τον δήμο της Αθήνας.

Ο πρώην υπουργός που διαθέτει ισχυρό όνομα με ιστορία και μεγάλη παράδοση, βολιδοσκοπήθηκε από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ώστε στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι υποψήφιος στον δήμο της Αθήνας.

Η κίνηση από την πλευρά της ηγεσίας έγινε επειδή- όπως όλα δείχνουν- ο Γιώργος Καμίνης, ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και έτσι στο ΠΑΣΟΚ από τώρα προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη υποψηφιότητα.

Έτσι δεν αποκλείεται ο κ. Γερουλάνος ο οποίος έχει ασκήσει έντονη κριτική στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς παραμένει υπέρ της ιδέας ενός καθαρού ΠΑΣΟΚ, να είναι αυτός που θα διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας απέναντι στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Ωστόσο φαίνεται ότι συζητήθηκε και το ενδεχόμενο κάποιας υποψηφιότητας μέσα από την παράταξη του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Αθήνας, με τα ονόματα των αντιδημάρχων Γιώργου Μπρούλια και Νέλλης Παπαχελά να ακούγονται μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …