Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Άκαρπη η συνάντηση Κονδύλη με την Αστυνομία – Η Εγκληματικότητα “χτυπάει Κόκκινο” στον Άλιμο

Ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Άλιμου, κάτι που έχει προβληματίσει την τοπική κοινωνία, η οποία εκπέμπει πλέον SOS προς κάθε κατεύθυνση.

Μπορεί ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, να είχε συνάντηση με τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, όπως επίσης και με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Προστασία του Πολίτη και την Δημοτική Αστυνομία, Απόστρατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., Χρυσόστομο Αγγελόπουλο, ωστόσο τίποτα ουσιαστικό δεν προέκυψε!

Οι κάτοικοι του Αλίμου έχουν χάσει τον ύπνο τους και εξακολουθούν να αισθάνονται μη προστατευμένοι, κυρίως τα βράδια.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό με μια 62χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστών, ενώ περπατούσε στην οδό Βαλαωρίτου και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Όπως ομολόγησε η ηλικιωμένη, την πλησίασε ένα ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες. Της έπιασαν κουβέντα και της συστήθηκαν σαν φίλοι συγγενικού της προσώπου, που τους έστειλε για να τους δώσει χρήματα για κάποιο παράβολο.

Όντας εκείνη ευκολόπιστη, τους οδήγησε στο σπίτι της, όπου οι δράστες ανακάλυψαν το χρηματοκιβώτιο και της άρπαξαν όλα της τα κοσμήματα και το ποσό των 4.500 ευρώ. Αμέσως μετά “έγιναν καπνός”.

Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που πραγματοποιούνται καθημερινά στις γειτονιές του Αλίμου.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τη συνάντηση του κ. Κονδύλη με τους φορείς της Αστυνομίας, τίποτα δεν άλλαξε! Δεν υπήρξε ούτε αύξηση των περιπολιών της δημοτικής αστυνομίας στην παραλιακή ζώνη, ούτε ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις, ούτε στοχευμένοι έλεγχοι της αστυνομίας.

Κάτοικοι και επισκέπτες παραμένουν απροστάτευτοι και προσπαθούν να προφυλαχθούν όπως μπορούν και με ό,τι μέσο διαθέτουν.

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …