Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε σώα η 67χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο

Σώα βρέθηκε μετά από δέκα ημέρες αναζήτησης η κα Mylina Gulnar, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Συγκεκριμένα, η 67χρονη χάθηκε την 07/01/2019, από το σπίτι της στην περιοχή του Αλίμου Αττικής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την 13/01/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, την 15/01/2019 κλήση για την ανεύρεσή της.

Η ηλικιωμένη, βλέποντας ότι αναζητείται με SILVER ALERT, επικοινώνησε με το οικείο περιβάλλον της. Εν τω μεταξύ, στη Γραμμή SOS 1065, είχαν ήδη φτάσει μαρτυρίες, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά. Η κα Gulnar, επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δείτε ακόμα

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η κυβέρνηση προωθεί μια σημαντική ανατροπή στο οικογενειακό δίκαιο, προβάλλοντας ως αιτιολογική βάση μεταξύ άλλων …