Παρασκευή , 12 Ιουλίου 2024

Έκτακτο: Συνελήφθη η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη στα νότια προάστια

Ζήτημα χρόνου ήταν οι αστυνομικοί να συλλάβουν την 54χρονη, μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία πραγματοποιούσε τις επιθέσεις της εναντίον βρεφών σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα -που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- εντοπίστηκε να τριγυρίζει ξανά κοντά στο εμπορικό κέντρο.

Κατά πληροφορίες, αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των αστυνομικών να την προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορία και για απείθεια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου προσήλθαν και οι γονείς των παιδιών που την αναγνώρισαν!

Ήταν πριν από λίγες ώρες όταν οι τρεις μητέρες τα μωρά των οποίων «χαρακώθηκαν» πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων περνούσαν διαδοχικά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να καταθέσουν την απίστευτη ιστορία τους. Την ίδια σχεδόν ώρα οι άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου ενημέρωναν την αστυνομία ότι η ξανθιά γυναίκα που είχε προκαλέσει κακό στα μωρά βρισκόταν στα χέρια τους

Η γυναίκα βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν κάτι παραπάνω από αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδες και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…»

Από την πλευρά της αστυνομίας επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει προσαγωγή γυναίκας που χαρακτηρίζεται ως ύποπτη. 

Δείτε ακόμα

Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Γλυφάδα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (12/7), στη συμβολή των οδών …