Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης: Σε προεκλογική επαγρύπνηση η ΝΔ – Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα, Καμμένου στην εξουσία

«Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεξοφλώντας εκλογές ως τον Μάιο του 2019.

Πρότεινε μάλιστα στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα» είπε με έμφαση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο» και κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».

«Οσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» είπε και επανέλαβε την βεβαιότητά του πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.

«Παρά τις «φιέστες», οι πολίτες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία. Η κυβέρνηση θα πληρώσει τον λογαριασμό στην κάλπη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καταλόγισε επιπλέον στην κυβέρνηση πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση».

Δεσμεύθηκε, δε, για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό».

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις της Ν.Δ., αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δυο χρόνια, μείωση της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Παράλληλα, δεσμεύθηκε προσωπικά πως κάθε παιδί θα έχει θέση σε παιδικό σταθμό.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …