Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Πολιτική / Τα γέλια του Αλέξη Τσίπρα ενώ μιλούσε για την πτώση F-16 και τον θάνατο δύο πιλότων

Τα γέλια του Αλέξη Τσίπρα ενώ μιλούσε για την πτώση F-16 και τον θάνατο δύο πιλότων

Αρνητικές εντυπώσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, και ειδικά το σημείο όπου ο πρωθυπουργός αφηγείται την πρώτη του ημέρα στο Μαξίμου, το 2015, όταν τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών.

Μιλώντας για το πρώτο τηλέφωνο που δέχθηκε, λέει ότι ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για να του ανακοινώσει την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα. Με τον κ. Τσίπρα να βάζει τα γέλια γιατί δεν ήξερε πού ήταν το τριψήφιο… παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους. Και να καταλήγει πάλι γελώντας, ότι σχολίασε το γεγονός λέγοντας: Ωραίο ποδαρικό κάναμε…

Τί είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σρόιτερ:

Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο, στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει οτι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια). Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια)

Ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται την πρώτη του εμπειρία στο Μέγαρο Μαξίμου το 2015 – να ενημερώνεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πτώση του F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους Σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη & Αθανάσιο Ζάγκα – και… γελάει.

Μετά την ντροπή της συνεντευξης Σρόιτερ ειναι προφανές οτι ο σ.Τσιπρας χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική βοήθεια. Όποιος δεν το βλεπει αυτό εθελοτυφλεί. Ειναι ανικανος ψυχολογικά όχι μόνο για Πρωθυπουργος, αλλα ουτε για να οδηγεί παπάκι σε πολυσυχναστο δρόμο.

Χασκογελάει -Στον Ζιζεκ όταν στέλνει στα Γκουλαγκ όποιον δεν θέλει ΣΥΡΙΖΑ -Στον Κλίντον όταν δεν καταλαβαίνει τι ρωτάει -Στον Γερμανό δημοσιογράφο όταν λέει fucked up τη χώρα μας -Στον Σρόιτερ οταν θυμάται να τον ενημερώνουν για το θάνατο 2 σμηναγών Έχει όμως ωραιο χαμόγελο!

“Eίδα τη συνέντευξη Τσίπρα στον Σρόιτερ από το Μαξίμου. Συγκράτησα τα εξής: Ξεκίνησε λέγοντας ότι το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε μόλις έφθασε στο Μαξίμου τον Ιανουάριο του 2015 ήταν στο τριψήφιο τηλέφωνο από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο οποίος του είπε ότι κατέπεσε σε επίδειξη ελληνικό μαχητικό στη Μαδρίτη. Και ξεκαρδισμένος στα γέλια λέει: “Ωραίο ποδαρικό κάναμε!”. Σε αυτό το ατύχημα σκοτώθηκαν δύο σμηναγοί. Κι αυτός μιλάει για ποδαρικό γελώντας!”

Τόσο γέλιο ο Τσίπρας όπως με τους δυο νεκρούς πιλοτους στη Μαδρίτη ούτε στη στραβή στη βάρδια της δελφίνας Ρένας δε θα ρίξε

Κι από δίπλα γελάει μαζί του υποχρεωτικά ο καημένος ο Σρόϊτερ! Τι άλλο να κάνει;

Μιλάει για την πρώτη του εμπειρία στο Μαξίμου και το θέμα ήταν: του είπαν στο τηλ ότι χάθηκαν δύο Έλληνες σμηναγοί στην Ισπανία κι αυτός ο ξεδιάντροπος τα έλεγε στον Σρόιτερ και γελούσε.Μιλούσε για δύο νεκρούς και γελούσε. Αυτός είναι άνθρωπος????

Δείτε ακόμα

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για την ανάληψη των καθηκόντων …