Πέμπτη , 30 Νοεμβρίου 2023

Σιμητροπούλου: “Παίζει με τη φλόγα και στο τέλος θα καεί”

“Παίζεις με τη φλόγα, εγώ στο ‘πα, πως στο τέλος θα καείς, παίζεις με τη φλόγα κι ήρθε η ώρα, τώρα να με θυμηθείς”. Προφητικοί οι στίχοι από την επιτυχία του Νίκου Κουρκούλη που θα αντηχούν στα αυτιά της Αναστασίας Σιμητροπούλου την Τρίτη το βράδυ στο Frangelico, όπου θα κάνει την προεκλογική της συγκέντρωση για την παρουσίαση του προγράμματός της. Ναι σωστά διαβάσατε, παρουσίαση προγράμματος σε μπουζουκσίδικο. Με λουλούδια, ποτά και φαγητό όλα τσαμπέ…

“Πιες τσάμπα ποτό, δώσε ψήφο”. Καλά που τα βρίσκει τόσα λεφτά, αναρωτιέται ο κόσμος του Αλίμου. Ας είναι καλά ο θείος, ο γαλαντόμος παραλιάρχης που δίνει κάργα μαύρο χρήμα. Η υποψήφια δημαρχίνα μέχρι χθες κλαιγόταν δεξιά και αριστερά πως δεν έχει μία. Και ξαφνικά να τα εκλογικά κέντρα, να τα συκοφαντικά έντυπα, να τα ιλουστρασιόν φυλλάδια και οι προεκλογικές βραδιές στα μπουζούκια.

Στο τέλος όμως θα καεί, όπως λέει και ο Κουρκούλης γιατί όλη αυτή η παράνομη διακίνηση τεράστιων ποσών, έχει κινήσει τις υποψίες της Οικονομικής Εισαγγελίας που έχει ξεκινήσει έρευνα για διαφθορά, διακίνηση μαύρου χρήματος, δωροδοκία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ.λπ. κακουργηματικές πράξεις. Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας διαφθοράς έχουν μπει μεταφορές χρηματικών ποσών, που φέρονται να έχουν γίνει από λογαριασμό με δικαιούχο μέλος της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου στην ALPHA BANK, τις οποίες συνδέουν ευθέως με εκλογικές δαπάνες της Σιμητροπούλου, κατά παράβαση και της εκλογικής νομοθεσίας.

Κάποιες μάλιστα μεταφορές χρημάτων, όπως λένε οι “πράκτορές” μας στην Οικονομική Εισαγγελία, έχουν γίνει με επιταγές με εκδότη τον Σταθοκωστόπουλο και μέσω τρίτου προσώπου, από το οποίο έγινε οπισθογράφηση, οι επιταγές τελικά εξαργυρώθηκαν από τη Σιμητροπούλου. “Παίζεις με τη φλόγα, εγώ στο ‘πα, πως στο τέλος θα καείς, παίζεις με τη φλόγα κι ήρθε η ώρα, τώρα να με θυμηθείς”. Δικό σου Αναστασία!

Δείτε ακόμα

Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης: “Παραδίδουμε άλλη μια παιδική χαρά – “κόσμημα”

Μία ακόμη παιδική χαρά στην Πλατεία Ευρώπης, ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα …