Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Αρχική / Πολιτική / «Ρουκέτες» από Καμμένο: «Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά με μια ίλη τεθωρακισμένων»

«Ρουκέτες» από Καμμένο: «Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά με μια ίλη τεθωρακισμένων»

Την άποψη ότι «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά», εξέφρασε ο μέχρι πρότινος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία», είπε σε συνέντευξή του στο  κανάλι TRT ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά. «Για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ο ο Αλέξης Τσίπρας «έγινε ο ίδιος Σαμαράς».

«Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως οι γείτονες «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας… Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

 

Δείτε ακόμα

Μητσοτάκης στο Monocle: “Θέλω να μετατρέψω την Ελλάδα σε μια χώρα ανοιχτή και ανταγωνιστική”

Ως έναν «πρωθυπουργό με σημαντικό όραμα» παρουσιάζει το περιοδικό Monocle τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρωτοσέλιδό …