Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχική / Πολιτική / Παρέμβαση Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη – Πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά από 10 χρόνια

Παρέμβαση Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη – Πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά από 10 χρόνια

Στη Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» ξανά την προσεχή Τετάρτη 26/6 ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενόψει της παρουσίασης από την Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α΄ και Β΄ ομώνυμη εκλογική Περιφέρεια η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται για πρώτη φορά να ανέβει στο βήμα και να κάνει δημόσια παρέμβαση απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης και πανστρατιάς ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις όπου περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν την κεντροδεξιά παράταξη, τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής θα βοηθήσει και στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι, μετά την παρουσίαση του γαλάζιου ψηφοδελτίου ο πρώην πρωθυπουργός, αναμένεται να επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη μέσα στο μήνα πραγματοποιώντας περιοδεία στις λαϊκές γειτονιές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, αναμένεται να επισκεφθεί και νομούς στη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις Σέρρες.

Δείτε ακόμα

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για την ανάληψη των καθηκόντων …