Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024

Άννα Καραμανλή: “Μαζί διεκδικούμε και σχεδιάζουμε το αύριο” – 28 Ιανουαρίου η ομιλία της βουλευτού στο Galazio

Η βουλευτής της Β’Αθηνών και αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, σας προσκαλεί στην πολιτική της ομιλία με θέμα “Μαζί διεκδικούμε και σχεδιάζουμε το αύριο”, που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 28 Ιανουρίου στις 18.30, στο Galazio.

Η κ.Καραμανλή μετά από μια επιτυχημένη πορεία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και με βροντερή παρουσία εντός του κοινοβουλίου, θα είναι εκ νέου υποψήφια στη Β’Αθήνας στον Νότιο τομέα, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αγαπημένη βουλευτής αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής και ανθρώπινης ηθικής όλα αυτά τα χρόνια, θέτοντας πάντα τους πολίτες στο επίκεντρο της προσοχής, χτίζοντας έτσι σταθερές σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επιδεικνύοντας μια ενδιαφέρουσα δυναμική στην πολιτική σκηνή του τόπου, είναι από τους λίγους σύγχρονους Έλληνες πολιτικούς που έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν στα αιτήματα και τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα και οι πολίτες της.

Η Άννα Καραμανλή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές “κατεβαίνει” με όραμα να συνδράμει στη  διαμόρφωση για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, ως ενεργή και μάχιμη πολτικός, υπερασπιζόμενη με κάθε τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες που διέπουν την Ελλάδα και τους Έλληνε.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …