Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις / Μεγάλη επιτυχία είχε ή ημερίδα με τίτλο «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο υποψ. Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας

Μεγάλη επιτυχία είχε ή ημερίδα με τίτλο «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο υποψ. Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας

Με τη συμμετοχή νέων και δημοτών του Αλίμου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας και η παράταξη «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα».

Την ημερίδα άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους. Στο χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Τσαμήτας αναφέρθηκε στην πολιτική αλλαγή που έρχεται σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο ενώ τόνισε ότι πολιτική αλλαγή χωρίς τη νέα γενιά δεν μπορεί να υπάρξει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω στη νέα γενιά, στην καθεμία και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Γιατί εσείς είστε και πρέπει να είστε πάντα στην πρώτη γραμμή των αλλαγών» ενώ στο ίδιο πλαίσιο επισήμανε με νόημα “πως δεν αρκεί να είσαι νέος στην ηλικία, πρέπει να είσαι νέος σε ιδέες, νέος σε προτάσεις, νέος στη ψυχή.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος αναφέρθηκε στις δυσανάλογες ευθύνες που κουβαλά η νέα γενιά σε σχέση με αυτές που της αναλογούν καθώς καλούνται να παλέψουν με την ανεργία και τους μισθούς πείνας την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει επιδόματα γιατί θέλει μια νέα γενιά κοιμισμένη. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσαμήτα, τονίζοντας ότι πρέπει σύσσωμη η ΝΔ τον στηρίξει σε αυτόν τον αγώνα.

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με το Γιώργο Πατούλη, Ηλίας Γρηγορίου τόνισε την ανάγκη αλλαγής σελίδας στο δήμο Αλίμου και την Περιφέρεια Αττικής με ανθρώπους που να έχουν γνώση και ακεραιότητα.

“Θέλουμε για δήμαρχο τον Βαγγέλη τον Τσαμήτα και χρειάζεται να δείξουμε εμπιστοσύνη στους νέους οι οποίοι οφείλουν να γίνουν οι πρεσβευτές του καινούργιου αν το παλιό δεν έχει πεθάνει”, σημειώνοντας ότι “οι νέοι δεν αποτελούν λύση-πανάκεια, αντιθέτως πολλές φορές είναι αντιπαράδειγμα πολιτικής δράσης”.

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βαγγέλη Τσαμήτα, Γιάννης Δαρζέντας τόνισε ότι η συμμετοχή των νέων στη λήψη των αποφάσεων είναι θέμα δημοκρατίας. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται ερήμην τους καθορίζουν και υποθηκεύουν το μέλλον τους.

Στο πάνελ των ομιλητών επρόκειτο να είναι και η Σοφία Ζαχαράκη Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μέχρι πρόσφατα, όμως η αναβάθμιση της σε Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, της στέρησε από κοντά μας. Της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Την ημερίδα παρακολούθησαν η υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της ΝΔ στο Νότιο Τομέα  Σάντρα Γεράγγελου.

Δείτε ακόμα

Κορονοϊός: 1.222 νέα κρούσματα – 300 διασωληνωμένοι – 26 νεκροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 1222 νέα κρούσματα του κορονοϊού, εκ των οποίων 8 …