Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Άλιμος / ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID – 19 ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID – 19 ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

O Δήμος Αλίμου, που διαθέτει τις πιο κοντινές στην Αθήνα παραλίες με πολύ μεγάλη προσέλευση λουομένων καθημερινά, λόγω της έξαρσης του Covid 19, προγραμματίζει από την Πέμπτη 6 Αυγούστου, καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ομάδες εθελοντών θα μοιράζουν στους λουόμενους ειδικά φυλλάδια με μέτρα προστασίας από τον Covid 19 και υγειονομικό υλικό (προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά).

Η συγκεκριμένη δράση που αφορά τους λουόμενους, γίνεται για πρώτη φορά σε παραλίες στην Ελλάδα και θα συνεχιστεί όλο ο καλοκαίρι, στον Δήμο Αλίμου.

Στην καμπάνια ενημέρωσης θα παρευρίσκονται ο Περιφερειάρχης Αττικής ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης οι οποίοι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί της Πέμπτης 6 Αυγούστου, έξω από την είσοδο της οργανωμένης πλαζ “Ακτή του Ήλιου” (από την πλευρά του καταστήματοςBOLIVAR). 

Από το Γραφείο Τύπου &

Δημοσίων Σχέσεων

Δείτε ακόμα

Οργή Ερντογάν : Είμαστε πολύ μεγάλοι, δεν μπορείτε να μας φάτε

Με ανάρτηση δήλωσης από τα… νιάτα του απάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν,  στο αυστηρό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *