Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Ειδήσεις / Εξώδικο από υποψ. Δήμαρχο σε κουκουλοφόρο μεσόκοπο τοπικό δημοσιογράφο

Εξώδικο από υποψ. Δήμαρχο σε κουκουλοφόρο μεσόκοπο τοπικό δημοσιογράφο

Τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει η υπόθεση που αφορά σε υποψήφιο δήμαρχο Αλίμου, ο οποίος έμεινε ενεός, όταν είδε πρόσφατα δημοσίευμα σε τοπικό σάιτ (ανύπαρκτης επισκεψιμότητας), το οποίο φέρεται να συντηρεί και να διαχειρίζεται ένας μεσόκοπος συνταξιούχος που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από άλλον δήμαρχο, να τον κατασυκοφαντεί με σκοπό να τον εκθέσει στην τοπική κοινωνία του Αλίμου.

Μέσα από ένα κρεσέντο, λοιπόν, ανακριβειών αλλά και λασπολογίας, το πιστόλι της τοπικής δημοσιογραφίας του εικοσάευρου, εξαπολύει έναν οχετό από παμφόλυδες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πλήξει έναν άξιο και επιτυχημένο επιχειρηματία, που συμμετέχει στα κοινά τα τελευταία 20 χρόνια και φέτος διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο.

Το ιντερνετικό λιβελογράφημα του πληρωμένου γλίσχρου δημοσιογράφου, αναφέρει πολλές ανακρίβειες  και ανυπόστατα ψέυδη για εκείνον, με εντολή βέβαια του αρχολίπαρου σπόνσορά του.

Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα καλέσει πολύ σύντομα τον γερασμένο,τοπικό “Larry King”, να απολογηθεί για τα χαλκεύματα που δημοσιοποιεί.

 

 

Δείτε ακόμα

ΗΠΑ: Σε ένα με ενάμιση χρόνο, το νωρίτερο, ίσως να είναι έτοιμο το εμβόλιο για τον κοροναϊό Covid-19

Ένα πιθανό εμβόλιο για τον νέο κοροναϊό ενδέχεται να δοκιμαστεί σε ανθρώπους, μέσα στον επόμενο …