Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Πολιτική / Άγριος καυγάς Ζέρβα- Μπουτάρη (βίντεο)

Άγριος καυγάς Ζέρβα- Μπουτάρη (βίντεο)

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκε το θέμα των συμβασιούχων.Ο εκνευρισμός του Μπουτάρη λόγω χειροκροτημάτων στον Ζέρβα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπουτάρης άφησε αιχμές για τη στάση δημοτικών συμβούλων στο θέμα λόγω προεκλογικής περιόδου, με τον κ. Ζέρβα να σηκώνει το γάντι: «Εγώ συγκεκριμένη στάση πήρα τον Φεβρουάριο του 2015, έξι μήνες μετά τις εκλογές, όχι δύο μήνες πριν τις εκλογές. Άλλοι τώρα κρύβονται σε αυτά τα θέματα και άλλα λένε δημοσίως άλλα σε ξενοδοχεία και άλλα εδώ μέσα», είπε χειροκροτούμενος από τους εργαζόμενους που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.

Στη συνέχεια ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στο επιμέρους θέμα των 17 συμβασιούχων, λέγοντας ότι «με αυτούς τους 17 ήταν που είχες την αναίδεια και διαλύθηκε η σχέση μας» και προσθέτοντας ότι με πρόταση Μηταφίδη ήρθε η τροποποίηση του νόμου. Τότε ο κ. Ζέρβας υπενθύμισε ότι ο κ. Μπουτάρης δεν είχε έρθει να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων, με τον δήμαρχο να υποστηρίζει πως όταν χρειάστηκε βρέθηκε στο πλευρό τους. «Αυτά να τα πείτε στους ίδιους», ανταπάντησε με έμφαση ο κ. Ζέρβας.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον δήμαρχο να ανεβάζει τους τόνους και να λέει απευθυνόμενος προς τον κ. Ζέρβα: «Είστε αναιδέστατος γιατί επωφελείστε από τον κόσμο και την τηλεόραση για να πουλήσεις μούρη» και τον υποψήφιο, άκρως μαχητικό, δήμαρχο Θεσσαλονίκης να απαντά: «Σας παρακαλώ αλλού αυτά κύριε δήμαρχε, όχι σε μένα».

Οι διάλογοι:

Ζέρβας: Δεν σας επιτρέπω κύριε δήμαρχε να μιλάτε έτσι. Θα ζητήσω το λόγο επί προσωπικού

Μπουτάρης: Ζήτα τον, ασε ρε σε μένα αυτές τις εκφράσεις. Δεν σε ξέρω; Δεν σε ξέρω;

Ζέρβας: Υπέρ του να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή. Όποια απόφαση και να πάρουμε είναι άκυρη καθώς δεν έχει μεταφέρει αρμοδιότητα από την Οικονομική Επιτροπή.

Μπουτάρης: Με διαβεβαίωσαν όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ότι θα ψηφίσουν υπέρ.

 

Δείτε ακόμα

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για την ανάληψη των καθηκόντων …