Σάββατο , 18 Μαΐου 2024

Οι… “Μνηστήρες” που διεκδικούν τον Δημαρχιακό θώκο στον Άλιμο – Μεγάλο φαβορί υποψήφιος της Ν.Δ

Οι νέες υποψηφιότητες για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Αλίμου, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και κυρίως από τότε που έκανε αισθητή την παρουσία το Αlimosvoice.gr, με τα αποκαλυπτικά του δημοσιεύματα σχετικά με την αδικαιολόγητη κατασπατάληση χρημάτων για την αγορά έργων τέχνης, αλλά και άλλων καυτών θεμάτων που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση  στην τοπική κοινωνία, το τελευταίο διάστημα.

Βεβαίως και η αλλαγή του εκλογικού συστήματος ευνοεί, αφού η καθιέρωση της απλής αναλογικής για την επερχόμενη εκλογή αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι αναγνωρίσμοι και αγαπητοί στην πόλη τους, να διεκδικούν μια θέση στα δημοτικά έδρανα.

Στον Άλιμο έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον οκτώ πρόσωπα.

Πρώτος απ όλους, και δικαιωματικά θα μπορούσε να πει κανείς, ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, που επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος. Όμως επειδή αισθάνεται πως αν δεν πάρει χρήσμα (ενδεχομένος από τη Νέα Δημοκρατία) μπορεί και να μην εκλεγεί,φήμες θέλουν να προσπαθεί μέσω τρίτων… να “κουμπώσει” μια ενδεχόμενη συνεργασία με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα απόνερα όμως από τις αποκαλύψεις του Αlimosvoice.gr και του Πρώτου Θέματος, για τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για την αγορά πινάκων αμφιβόλου αξίας και προέλευσης, θα δυσκολέψει πάρα πόλυ μια ενδεχόμενη συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην Δήμαρχος Θάνος Ορφανός, ο οποίος φαίνεται να έχει τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, σε ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφο του σάιτ, επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του πως θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την Κυριακή Καμαρινού θα αντικαταστήσει στην ηγεσία της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ο Σπύρος Κρασσάκης.

Υποψηφιότητα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα είναι και αυτή της της Χρυσής Αυγής, η ηγεσία της οποίας κρατά ακόμα τα χαρτιά της κρυφά.

Κλείνοντας να πούμε πως την επιθυμία τους να θέσουν υποψηφιότητα έχουν εκφράσει και οι σημερινοί ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Παναγουλόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …