Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Πιθανή η υποψηφιότητα της Πατουλίδου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

«Αν δεν ανέβαινα στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη, δεν θα ήμουν Ολυμπιονίκης», αυτή η απάντηση της Βούλας Πατουλίδου σε σχετική ερώτηση φούντωσε τα σενάρια της ενδεχόμενης υποψηφιότητας για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, δεν απέκλεισε με αυτό τον τρόπο το ενδεχόμενο να κατέβει ως συνδιεκδικήτρια σε ακόμη μια κούρσα στην καριέρα της , τούτη για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, άφησε ανοιχτό με συνέντευξη της

Τροφή στα σενάρια δίνει δημοσκόπηση της Prorata, στην οποία η κ. Πατουλίδου εμφανίζεται εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στου Θεσσαλονικείς.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης εμφανίστηκε κολακευμένη από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης και απέδωσε τη θετική γνώμη των πολιτών στην καλή δουλειά που κάνει η ίδια και η ομάδα της στην Περιφέρεια.

Όταν ρωτήθηκε πως θα της φαινόταν να είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αν θα είναι υποψήφια, η αντιπεριφερειάρχης απάντησε με νόημα :

Ωστόσο, έσπευσε να διευκρίνισε ότι «η φιλοδοξία από τη ματαιοδοξία απέχουν πολύ», θέλοντας να δηλώσει ότι την λήψη αποφάσεων εκ μέρους της θα προηγηθεί πολύ σκέψη. «Έχω μεν φιλοδοξίες, όμως, σε καμιά περίπτωση, δεν είμαι ματαιόδοξη».

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή τη μεγάλη εκδήλωση της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω».

Δείτε ακόμα

Αλ. Τσίπρας για γεγονότα στις ΗΠΑ: Οι εχθροί της Δημοκρατίας θα ηττηθούν

Για εικόνες ντροπής ακροδεξιάς βίας κάνει λόγο με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του …