Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Νύχτα ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Τρέμει τη λαϊκή οργή – Αεροσκάφος, 11 συνοδευτικά, ασθενοφόρο (βίντεο)

Αργά το βράδυ της Πέμπτης έφθασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να μη συμπέσει η άφιξή του στην πόλη για την 83η ΔΕΘ με τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11:45 το βράδυ της Πέμπτης, συνοδεία αυτοκινητοπομπής 11 οχημάτων (9 συμβατικά ΙΧ, ένα περιπολικό, ένα βανάκι) και ενός ασθενοφόρου.

Η αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού, κάλυψε απόσταση 15,59 χλμ. – αποστειρωμένη από πεζούς και αυτοκίνητα, για να φθάσει στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, επικρατούσαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Αστυνομία, Ασφάλεια και Τροχαία απέκλειαν δρόμους και σταματούσαν την κυκλοφορία των ΙΧ.

Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει στην πόλη έως και την Κυριακή το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο του Typosthes.gr από την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση σήμερα, το απόγευμα Παρασκευής (7/9), στις 17:15, με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος.

Το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την παραδοσιακή βόλτα στη ΔΕΘ το πρωί, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια με την ομιλία του. Την Κυριακή θα γίνει η συνέντευξη τύπου.

Δείτε ακόμα

Αλ. Τσίπρας για γεγονότα στις ΗΠΑ: Οι εχθροί της Δημοκρατίας θα ηττηθούν

Για εικόνες ντροπής ακροδεξιάς βίας κάνει λόγο με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του …