Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Aυτοψία της αστυνομίας στην παράνομη καντίνα του Cine Alimos – Βεβαιώθηκαν δυο παραβάσεις

Μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του notosvoice.gr και τις καταγγελίες πολιτών για τη θέση που βρίσκεται τοποθετημένη η καντίνα εντός του χώρου του Cine Alimos, οι αρχές πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο και διαπίστωσαν, πως ο ιδιοκτήτης έχει υποπέσει σε διοικητικά παραπτώματα.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 12-07-2018 και ώρα 19:50, διαπιστώθηκε πως η καντινά λειτουργεί σε διαφορετικό σημείο από αυτόν που αναγράφεται στην άδεια (θυμίζουμε πως ο προβλεπόμενος χώρος είναι επί της οδού Λεω.Ποσειδώνος 36).

Σήμερα σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το έγγραφο ντοκουμέντο της ΕΛ.ΑΣ., μέσα από το οποίο αστυνομικοί του Α.Τ Αλίμου, διαπιστώνουν και στη συνέχεια βεβαιώνουν τις παραβάσεις στον ιδιοκτήτη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά, καθώς η δημοτική αρχή, στην οποία διαβιβάζονται οι παραβάσεις από την αστυνομία… καλείται να παρέμβει άμεσσα και να απομακρύνει από το σημείο την καντίνα.

Τέλος, να πούμε πως, τις άδειες λειτουργίας καντινών που δραστηριοποιούνται σε χώρους αιγιαλών και παραλιών, τις εκδίδει το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας και όχι ο Δήμος.

Δείτε το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ

 

 

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …