Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Ή Δύναμη είμαστε Όλοι Εμείς Μια ομάδα που αξίζει πολλά συγχαρητήρια

Ο Εθελοντισμός στην Αθήνα έχει ονοματεπώνυμο, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από έναν άνθρωπο σύμβολο του εθελοντισμού τον Βαγγέλη Ξυδέα.

Η κίνηση πολιτών «Ή Δύναμη είμαστε Όλοι Εμείς » με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ξυδέα έχει πλέον γίνει τρόπος ζωής και συμμετέχει όλο και περισσότερος κόσμος στιριζοντας την δράση “Μην Ξεχνάς το Καπάκι να Κρατάς” για την ομάδα Άτλας μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανελληνίου συλλόγου παραπληγικών.
Η ομάδα του κυρίου Ξυδέα έχει κοινοποιηθεί σε όλο το νόμο Αττικής για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πλαστικών καπακιών, και μέχρι και σήμερα έχει φέρει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Η σχετική ανακοίνωση της κίνησης Η Δύναμη Είμαστε Όλοι Εμείς αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
Η συλλογή καπακιών από δεκάδες σημεία στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια,δίνει τη δυνατότητα μεγάλης συγκέντρωσης τους τα οποία παραδίδονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και την ομάδα μπάσκετ με αμαξιδιο ΑΤΛΑΣ και ως εκ τούτου στην άμεση ανταπόκρισή μας, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων για άπορα μέλη του συλλόγου, Οθωνος Σταθάτου 37 Πατήσια τηλ. 2108312740 email: parapleg@otenet.gr.
Καθημερινά σε αυτή τη προσπάθεια εντάσσονται Δήμοι, Σχολεία, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί συλλόγοι, Νοσοκομεία, καταστήματα, Εκκλησίες, και τώρα τελευταία η Τροχαία Αθηνών.
Ο Βαγγέλης Ξυδέας και η ομάδα του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση,και στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα: Εμείς συνεχίζουμε, η Παρέα μας Μεγαλώνει! Προσέχουμε το Περιβάλλον !
Στηρίζουμε την Ανακύκλωση!Βοηθάμε τον Συνάνθρωπο μας!
#Εθελοντισμος_Τροπος_Ζωης#
Ο Βαγγέλης Ξυδέας είναι:
Αναπληρωτής πρόεδρος της 3ης κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.
Επικεφαλής της κίνησης πολιτών Η Δύναμη είμαστε Όλοι Εμεις.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …