Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024

Υποψηφιότητα ΣΕΙΣΜΟΣ δημιουργεί Ανατροπές και νέα δεδομένα στον Άλιμο!

Του Γ.Κωνσταντέλλου…Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται στον δήμο Αλίμου, καθώς τις τελευταίες μέρες  ακούγεται έντονα, ότι η τράπουλα των δημοτικών εκλογών ανακατεύεται και μοιράζεται ξανά.

Επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι και άλλοι που αποχώρησαν, είτε από τη διοίκηση είτε από άλλες παρατάξεις, φέρονται να συγκλίνουν σε μια νέα υποψηφιότητα, η οποία μέχρι χθες δεν είχε πέσει στο τραπέζι.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, εάν τελικά συμφωνήσουν σ’ αυτήν οι διάφορες ομάδες, θα είναι ισχυρή και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον νυν δημάρχο, ο οποίος  επιθυμεί διακαώς να επανεκλεγεί στον δημαρχιακό θώκο.

Ο χαρακτήρας του νέου υποψηφίου δημάρχου, η επαγγελματική του υπόσταση, η άψογη εικόνα που έχει  η τοπική κοινωνία για εκείνον αλλά και η ενασχόλησή του με τα δημοτικά δρώμενα, τα τελευταία χρόνια, θα του δώσουν μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων οι οποίοι δείχνουν να έχουν μια ενιαία πολιτική βάση με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές που δεν αφήνουν την πόλη να εκσυχρονιστεί αλλά και να αναπτυχθεί, κυρίως εμπορικά.

Φαίνεται ότι κάποιοι από τους επίδοξους υποψηφίους δημάρχους είναι έτοιμοι να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να στηρίξουν μία υποψηφιότητα που θα τους φέρει ξανά στη διοίκηση.

Εάν οι πληροφορίες του notosvoice.gr, για τη νέα υποψηφιότητα αληθεύουν, είναι σίγουρο ότι πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού αυτή η υποψηφιότητα θα κάνει πολλούς δημοτικούς συμβούλους, που παραμένουν στις παρατάξεις τους, να επισπεύσουν τη φυγή τους για να «κολλήσουν» στο νέο υποψήφιο δήμαρχο, προκειμένου να επανεκλεγούν.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …