Σάββατο , 25 Μαΐου 2024

Σύλληψη πασίγνωστου ψυχιάτρου στο Κολωνάκι! “Βαριές”κατηγορίες για ψεύτικες βεβαιώσεις και πώληση ναρκωτικών

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Κουντούρης.

Ο ψυχίατρος, γνωστός σε όλη την Αθήνα και με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, φέρεται να λειτουργούσε το ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνακίου, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η επιχείρηση ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ από αστυνομικούς του Α.Τ. Συντάγματος, οι οποίοι ασχολούνταν με την υπόθεση τουλάχιστον έναν μήνα. Μαζί με τον γνωστό γιατρό έχουν συλληφθεί η γραμματέας του και άλλα δύο άτομα, τα οποία φέρονται να εργάζονταν ως νοσηλευτές.

Μέσα στο γραφείο του ψυχιάτρου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χάπια, τα οποία θα εξεταστεί αν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας, ενώ θα διερευνηθεί εάν ο γιατρός είχε το δικαίωμα να συνταγογραφεί στους ασθενείς του.

Επίσης, οι αστυνομικοί που σχημάτισαν τη δικογραφία έχουν κατασχέσει και δύο βιβλία με το πελατολόγιο του γιατρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες του ήταν και πολλοί επώνυμοι, καθώς ο ψυχίατρος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι μέλος πολλών αμερικανικών και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ιατρείο στο Κολωνάκι

Εδώ και καιρό, ο ιατρικός σύλλογος είχε κάνει καταγγελία, για την οποία ενημερώθηκε η Εισαγγελία και ζήτησε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, η Εισαγγελία άσκησε εναντίον του ψυχίατρου ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …