Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024

Σε υψηλούς τόνους η ομιλία Σπανάκη στη Βουλή για το Μεταναστευτικό

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κου Βασίλη-Πέτρου Σπανάκη, στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό άσυλο.

Ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέας της Αθήνας κ. Σπανάκης, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λίγο νωρίτερα από το βήμα της Βουλής είχε εξαπολύσει κατηγορίες κατά πάντων, είπε μεταξύ άλλων:

«Επιτέλους σταματήστε να λέτε ψέματα! Σταματήστε να κινδυνολογείτε, σταματήστε να διχάζετε, σταματήστε τον οπισθοδρομικό και αδιέξοδο λαϊκισμό σας.Δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτό το πολιτικό κλίμα που εσείς καλλιεργείτε κ. Τσίπρα, μια στείρα κριτική, μια αδιέξοδη συζήτηση σε κάθε θέμα, είτε αυτό αφορά την εξωτερική πολιτική, είτε αφορά την εθνική οικονομία… Εμείς κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε πολύ περήφανοι που ανήκουμε στην κεντροδεξιά πτέρυγα του Κοινοβουλίου. Που υπηρετούμε την κεντροδεξιά ιδεολογία. Εμείς οι κεντροδεξιοί δεν διχάζουμε τον κοινό που θα μιλήσουμε γιατί σεβόμαστε το σύνολο των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους αφετηρία. Μετά την εισήγηση σας κ. Τσίπρα, ένα είναι βέβαιο: δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το μετεκλογικό στρες».

Δείτε το βίντεο της ομιλίας από το κανάλι της Βουλής:

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …