Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / Παρουσία δημάρχου τα Θεοφάνεια στον Άλιμο

Παρουσία δημάρχου τα Θεοφάνεια στον Άλιμο

Παρά το τσουχτερό κρύο πολλοί ήταν οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες που παρευρέθηκαν στον αγιασμό των υδάτων.

Στο παγωμένο νερό βούτηξαν είκοσι δύο άντρες και δύο νεαρά κορίτσια και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Δημήτρης Τσόχας κράτησε και πάλι τον Τίμιο Σταυρό.

Όντως δεινός κολυμβητής ο 38χρονος Δημήτρης βουτάει στα νερά από 11 χρονών και οι φορές που δεν έχει πιάσει τον σταυρό είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Το νερό ήταν παγωμένο λόγω της εποχής και φυσικά, του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, όμως αυτό δεν πτόησε τους εικοσιτέσσερις «τολμηρούς» που βούτηξαν στα νερά της Μαρίνας Αλίμου.

Πηγή: alimosonline.gr

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …