Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024

Παρελθόν από τον Αρη ο Πάκο Ερέρα

Λύθηκε η συνεργασία του Αρη με τον Πάκο Ερέρα μετά από την σημερινή συνάντηση που είχε ο Ισπανός τεχνικός με τον τεχνικό διευθυντή των Κιτρίνων, Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Εννιά παιχνίδια άντεξε στον πάγκο του Αρη ο Πάκο Ερέρα που «πλήρωσε» το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων των Κιτρίνων στο πρωτάθλημα.

Σήμερα το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής των Κιτρίνων, Ντίνος Διαμαντόπουλος, είχε συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό εκεί όπου από κοινού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.

Μια απόφαση που όπως βγαίνει από την ΠΑΕ έγινε για το καλό του συλλόγου. Μαζί με τον Πάκο Ερέρα παρελθόν αποτελούν και οι δύο βοηθοί του ο Ραούλ Μπράβο και ο Τέλμο Ντε Αντρες.

Οσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αργότερα όταν ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του 65χρονου τεχνικού.

Για την ώρα δεν έχουν προκύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του πάντως πληροφορίες του SDNA θέλουν τους Κίτρινους να προορίζονται σε επιλογή Ελληνα τεχνικού.

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …