Κυριακή , 19 Μαΐου 2024

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς!

Απρόσμενο τέλος εποχής στην σχέση 41 ετών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η παραίτησή του 70χρονου Σερβοβόσνιου από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Πρόκειται για προσωπική απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε επιστρέψει στον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής (1977-1981) και τρεις φορές ως προπονητής το καλοκαίρι του 2013, αναλαμβάνοντας τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ να αναφέρει ότι «θα αποτελεί για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας».

Η ανακοίνωση της Ένωσης: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, την οποία κατείχε από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ξεκίνησε η συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν του ότι αποτελεί διαχρονικά μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην 94χρονη ιστορία της ομάδας μας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ιδιότητες, αυτή του ποδοσφαιριστή, του προπονητή αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της αναγέννησης του συλλόγου και εκ των εμπνευστών του πενταετούς πρότζεκτ, το οποίο έφερε και πάλι την ΑΕΚ από την Γ’ Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Θα αποτελεί, άλλωστε, για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Ντούσκο, σε ευχαριστούμε για όλα!

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …