Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024

Πάρτι οργίων σε βίλα στον Άλιμο: Ο γνωστός δήμαρχος, ο PR manager, ο γκαλερίστας και ο τραγουδιστής

Είναι το απόλυτο «ροζ» θέμα που έχει γίνει βούκινο στα νότια προάστια. Αν και γνωρίζουμε ονόματα, που είναι πολύ λαμπερά και ποοοοολύ γνωστά στην καλλιτεχνική πιάτσα και η δημοσιοποίησή τους θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, θα αρκεστούμε μόνο στο να περιγράψουμε τα ερωτικά γεγονότα. Το πάρτι που έδωσε στην πολυτελή του μεζονέτα στην περιοχή του  Αλίμου γνωστός φιλότεχνος, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του αγαπημένου του, πήρε ανεξέλεγκτες ερωτικές διαστάσεις.

Έχοντας διοργανώσει, μαζί με τον κατά πολλά χρόνια νεότερο σύντροφό του, ένα σούπερ δείπνο για τους εκλεκτούς τους καλεσμένους (19 τον αριθμό) όπου οι μπάτλερ που είχε προσλάβει ειδικά για εκείνη τη βραδιά τούς σέρβιραν πανάκριβες σαμπάνιες, χαβιάρι και σολομό, το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με αυτά που μας περιέγραψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους που τα έμαθε όλα με λεπτομέρειες, το γλέντι έγινε ξέφρενο, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και θύμιζε κάτι από ρωμαϊκά όργια. Την παράσταση έκλεψαν ο δήμαρχος, και ο κολλητός του γνωστός PR manager (που τους τραγούδησε κιόλας αφού είναι κάτι που λατρεύει), ο επιχειρηματίας γνωστής εταιρείας εμπορίου αυτοκινήτων αλλά και δημοφιλής τραγουδιστής που γνωρίσαμε από το «Fame Story»!

Η διάσημη παρέα αντρών… έγινε κυριολεκτικά ένα «σώμα», απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα γούστα τους μέχρι το ξημέρωμα, όπου έπεσαν για ύπνο εξαντλημένοι…

Κλείοντας να σημειωθεί πως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο δήμαρχος έφυγε καμουφλαρισμένος από τη μεζονέτα για να μη γίνει αντιληπτός από τους περιοίκους.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …