Πέμπτη , 3 Δεκεμβρίου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Ηλιούπολη / 1η “Συνέλευση Γειτονιάς στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο επαφών, ο Δήμαρχος ”ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ” –

1η “Συνέλευση Γειτονιάς στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο επαφών, ο Δήμαρχος ”ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ” –

Η 1η “Συνέλευση Γειτονιάς” για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου

Η παρουσία των κατοίκων στην τρίωρη συνέλευση ήταν ένα θετικό μήνυμα για την μεγαλύτερη συμμετοχή των κατοίκων στα κοινά της πόλης.

Η παρουσία του Δήμαρχου Ηλιούπολης κου Γιώργου Χατζηδάκη και η παρουσία 5 Αντιδημάρχων αποτελεί σημαντικό μήνυμα προς την συγκεκριμένη περιοχή, που παραμένει με πολλά προβλήματα και για χρόνια παραμελημένη.

Δόθηκε ο λόγος σε όλους όσους ζήτησαν να τοποθετηθούν και εκφράστηκε μια γενική δυσαρέσκεια των κατοίκων για τα πολλά και άλυτα προβλήματά της:

• Για την κακή κατάσταση δρόμων, πεζοδρομίων, πάρκων, γηπέδων, παιδικών χαρών, του φωτισμού, της καθαριότητας της περιοχής και ιδιαίτερα του ρέματος της Πικροδάφνης.
• Για την ανάγκη συντήρησης των σχολικών κτιρίων και ιδιαίτερα των τουαλετών τους.
• Την απαραίτητη ενοποίηση του σχολείου με την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
• Την κατάλληλη φροντίδα με επεμβάσεις στους γύρω δρόμους (όπως σηματοδότηση, μείωση ταχύτητας οχημάτων, μικρές αλλαγές στα πεζοδρόμια) για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών.
• Για την έλλειψη χώρων άθλησης και ειδικών χώρων για τα ζώα.
• Για την ανάγκη αποκέντρωσης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
• Για την φροντίδα και τον έλεγχο των διαδρομών, που ακολουθούν συμπολίτες με κινητικά προβλήματα (ράμπες, διαβάσεις, κλπ).
• Για την ανάγκη ενημέρωσης των κατοίκων, την καλύτερη οργάνωση της αποκομιδής ογκωδών-κλαδεμάτων και την ανάγκη αύξησης του ποσοστού ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τους διαβεβαίωσε, ότι η νέα Διοίκηση εργάζεται με αποφασιστικότητα για την γρήγορη επεξεργασία των προβλημάτων της περιοχής και την μεθόδευση της άμεσης υλοποίησή τους.

Δείτε ακόμα

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ΓΙΑ Εγγραφές στα τμήματα του Κέντρου δια βίου μάθησης

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα επαναλειτουργήσει στο Δήμο μας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *