Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

Νέο 4ετές συμβόλαιο στον Τσιμίκα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πως τα βρήκαν σε όλα με τον Τσιμίκα για να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Ελληνα αριστερού μπακ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Νέο τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Κώστας Τσιμίκας! Οπως έκαναν γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» ο 22χρονος αριστερός μπακ τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο για να επεκτείνει το υπάρχουν συμβόλαιό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Τσιμίκας να έχει χάσει την θέση του βασικού από τον Λεονάρντο Κούρτη, αλλά ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τον νεαρό μπακ με νέο συμβόλαιο και φυσικά με αυξημένες απολάβες σε σχέση με το προηγούμενο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μπήκε και ρήτρα στο νέο συμβόλαιο η οποία μάλιστα είναι κι αρκετά υψηλή δείχνοντας ο Ολυμπιακός πόσο πιστεύει στον διεθνή μπακ. Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί σχετικά πως είχε… κλειδώσει το νέο deal για τον Τσιμίκα.

Ετσι μετά την άρνηση του Ολυμπιακού στα 5 εκατομμύρια της Τζένοα για τον Κούτρη, δένει και τον έτερο αριστερό μπακ του συλλόγου μ’ ένα νέο μεγάλο συμβόλαιο.

Βεβαίως το θέμα του Κούτρη δεν έχει τελειώσει και δεν αποκλείεται μέσα στον Ιανουάριο να επανέρθει η Τζένοα ή άλλος σύλλογος που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …