Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024

Με τα νύχια της τραυμάτιζε η 55χρονη τα βρέφη στο εμπορικό των νοτίων προαστίων

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση, της 55χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να πλησίαζε και να χαράκωνε μωρά που βρίσκονταν με τις μητέρες τους σε Mall των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μια 55χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων αγοριών, η οποία διαμένει στα Λόσια και κατέβαινε στοχευμένα στα Νότια Προάστια και στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο για να επιτεθεί σε βρέθη.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε ότι «δεν χαράκωνε τα μωρά, αλλά απλά τα χάιδευε».

Η 55χρονη φέρεται να χαράκωσε τρία μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι επέλεγε πάντα χώρους και ώρες όπου υπήρχε συνωστισμός, πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια και την ώρα που οι ίδιοι δεν κοιτούσαν, πλήγωνε τα βρέφη με τα νύχια της.

Η γυναίκα αρχικά προσήχθη, αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε από τις μητέρες που επιτέθηκε στο παιδί τους.

Σύμφωνα πάντα τις αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στα τρία μωρά, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Η 55χρονη οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …