Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / Με απόφαση Αρχηγού ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βγαίνουν στον δρόμο για την πάταξη της εγκληματικότητας!

Με απόφαση Αρχηγού ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βγαίνουν στον δρόμο για την πάταξη της εγκληματικότητας!

Αφήνουν τα γραφεία τους και ξεχύνονται στον δρόμο ώστε από κοντά να συντονίζουν και να ελέγχουν τη δράση των αστυνομικών στην προσπάθεια για περιορισμό της εγκληματικότητας, βγαίνουν αστυνομικοί διευθυντές, ταξίαρχοι και στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής απόφασης του αρχηγού της Αστυνομίας Άρη Ανδρικόπουλου.

Η απόφαση ελήφθη ουσιαστικά κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έγινε χθες στην Κατεχάκη, με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλη την Ελλάδα. Ο αρχηγός της Αστυνομίας μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι περιπολίες θα αυξηθούν και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις περιοχές όπου έχουν καταργηθεί τα αστυνομικά τμήματα.

Στη σύσκεψη ζητήθηκε να εκπονηθεί επιχειρησιακό σχέδιο για την εγκληματικότητα από κάθε αστυνομική διεύθυνση και να αναθεωρηθούν τα σχέδια πολιτικής άμυνας.

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …