Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / Κλειστές αύριο όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου λόγω πένθους

Κλειστές αύριο όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου λόγω πένθους

Με απόφαση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου θα παραμείνουν κλειστές αύριο.

Δε θα λειτουργήσει καμία υπηρεσία του Δήμου σε ένδειξη πένθους για τον άδικο θάνατο του εργαζόμενου Πέτρου Χατζημιχαηλίδη.

Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αλίμου εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου και θα παραστούν κατά την εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί την Τρίτη 20/11/2018 και ώρα 16:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Eπιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να τοποθετηθεί στην είσοδο της εκκλησίας, κουμπαράς του Συλλόγου Φίλων Παιδόπολης «Άγιου Ανδρέα» ώστε να ενισχυθεί το σημαντικό έργο της Παιδόπολης.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο εργαζόμενος, Πέτρος Χατζημιχαηλίδης, υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, έχασε τη ζωή του όταν το απορριμματοφόρο-νταλίκα που οδηγούσε, ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Ήταν 53 ετών και για πολλά χρόνια υπάλληλος του Δήμου Αλίμου.  Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και πολύ καλός και έμπειρος οδηγός.

πηγή alimosonline

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …