Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη συμπαράστασης κλιμακίου της ΠΕΔΑ στην πρεσβεία της Αλβανίας

Κλιμάκιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), επισκέφθηκε την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, σε μια κίνηση συμπαράστασης μετά το φονικό ισχυρό σεισμό, που σημειώθηκε χθες και στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Το κλιμάκιο της ΠΕΔΑ εξέφρασε στην πρέσβη, κα Αρντιάνα Χομπντάρι την πρόθεση να βοηθήσει όπως μπορεί τους σεισμοπαθείς στις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Όπως είπε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρ. Κατωπόδης: «Αυτές τις δύσκολες στιγμές η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που πλήρωσαν βαρύ τίμημα από τον ισχυρό σεισμό. Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα που έχει ζήσει μεγάλες τραγωδίες από την καταστροφική μανία του Εγκέλαδου, επομένως είμαστε αλληλέγγυοι αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαστε πρόθυμοι να συμβάλουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί στην ανακούφιση των πληγέντων».

Το κλιμάκιο της ΠΕΔΑ αποτελούνταν από: τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρ. Κατωπόδη, τον Δήμαρχο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλο, τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, τον Δήμαρχο Κορωπίου Δημήτρη Κιούση και τον πρώην δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …