Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Ελεάννα Χριστινάκη: O “θηλυκός Michael Jordan” στον Άλιμο

Στο καλοκαιρινό Basketball Camp του South BC στον Άλιμο παραβρέθηκε η Ελεάννα Χριστινάκη την Τετάρτη 4 Ιουλίου, άρτι αφιχθείσα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το Πανεπιστήμιο του Maryland.

Η Χριστινάκη 21 ετών, μέλος της Εθνικής Γυναικών αποφάσισε πρόσφατα να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα της Ευρώπης, και να μην αγωνιστεί στο Maryland την τελευταία σεζόν της στο κολλέγιο.

Η Ελεάνα, έχει χαρακτηριστεί από τον Ελληνικό και Αμερικάνικο τύπο ως “The Βext Βig Greek Athlete” και ως “Ο Θηλυκός Αντετοκουνμπο”, ενώ με τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις ΗΠΑ έχει ανοίξει, σύμφωνα με τους ειδήμονες, προοπτικές για το WNBA.

Η εμφάνιση της Ελεάννας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους φίλους του South BC, σκορπίζοντας χαμόγελα και θετική ενέργεια με την αμεσότητα και την χαρούμενη διάθεση που την διακρίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελεάννα, αποτελεί επίσης ένα εξέχον πρότυπο αθλητή – φοιτητή καθώς μόλις στα 3 χρόνια παραμονής της στις ΗΠΑ, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της, με ειδίκευση στην κοινωνιολογία.

Πληροφορίες συμμετοχής για τις επόμενες 2 εβδομάδες του South Basketball Camp θα βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …